Een specialist in uw regio? Tom Berghmans werkt als vaatdokter in Mol, de Kempen en Limburg


Een vaatdokter behandelt patiënten met vernauwingen, afsluitingen en verwijdingen van aders, uitgezonderd die van de hersenen en het hart. Ook patiënten met spataders en lymfoedeem worden door hen verzorgd.

Sommige mensen kiezen voor een ingreep omwille van esthetische redenen. Anderen hebben dan weer al dan niet ernstige medische klachten door hun aandoening. Om welke reden dan ook, voor meer informatie kan u steeds vrijblijvend bij dokter Berghmans terecht. Als vaatdokter in Mol, Limburg en de Kempen, heeft hij ondertussen zijn strepen verdiend.

Vaatdokter Mol

Vaatdokter in Mol en voor heel de Kempen en Limburg

Tom Berghmans is als vaatdokter in Mol (Kempen) afdelingshoofd op de dienst vaatheelkunde in het plaatselijke ziekenhuis. Na een intensief parcours van opleidingen overheen verschillende universitaire ziekenhuizen, waaronder Leuven, mag hij zich specialist in vasculaire aandoeningen noemen. U kan bij Dr. Berghmans terecht voor de behandeling van spataders, esthetische aandoeningen en slagaderaandoeningen. Hij legde zich toe op de meest moderne geavanceerde behandelmethoden en behaalde hiermee door de jaren heen erg positieve resultaten. Natuurlijk kan je ook voor de klassieke technieken zoals stripping nog bij de vaatdokter uit Mol terecht. De operatieve vaatingrepen gebeuren allemaal in het Heilig Hartziekenhuis in Mol. Daarnaast heeft Tom Berghmans ook een praktijk in de Gasstraat in Mol, op de grens van de Kempen en Limburg.

Ook gekend als vaatdokter in Limburg

Mol ligt vlak bij de Limburgse grens. Het is dan ook niet onlogisch dat dokter Berghmans ook gekend is als vaatdokter in Limburg. Hij behandelt jaarlijks tal van patiënten die zich vanuit deze regio naar de vaatdokter in Mol begeven.

Meer informatie over dokter Tom Berghmans vindt u op deze website. Hier krijgt u ook een overzicht van de verschillende behandelmethoden en de diverse aandoeningen waarvoor deze geschikt zijn. Om een correcte medische behandeling aan te duiden voor uw specifiek probleem is eerst een juiste diagnose noodzakelijk. Maak hiervoor online een afspraak.