Dokter Tom Berghmans: specialist spataders verwijderen voor Antwerpen & Limburg


Dé specialist spataders verwijderen voor Antwerpen

Veel mensen hebben last van spataders. Spataders laten verwijderen is één van de vaakst uitgevoerde medische ingrepen in Limburg en Antwerpen.

Niet alle spataders zijn pijnlijk. Vaak heeft men zelfs geen last van deze kronkelige paarsachtige ader vlak onder de huid. Toch is niet alleen pijn een reden om spataders te laten verwijderen. Iedereen is het er over eens dat spataders niet mooi zijn. Ook dit kan mensen overtuigen om ze door een specialist te laten verwijderen.

Om spataders te laten verwijderen in Antwerpen kan u terecht bij dokter specialist spataders dokter Tom Berghmans. Dr. Berghmans is zowel werkzaam in het Algemeen Ziekenhuis van Mol, als in zijn eigen praktijk in de Gasstraat in Mol. Hij deed zijn kennis op in diverse grote medische centra waaronder het UZ van Leuven. Door de jaren specialiseerde hij zich in nieuwe en innoverende technieken wat betreft het verwijderen van spataders. Tom Berghmans is dan ook bedreven in de verschillende lasertechnieken waarmee spataders kunnen verwijderd worden. Ook voor de traditionele behandelingen kan u bij hem terecht. In overleg met u gaat hij na welke behandeling voor u het meest efficiënt is.

In 2005 stond dokter Berghmans als pionier mee aan de basis van de uitbouw van een volwaardige vaatheelkundige dienst in het AZ Mol, waar hij momenteel ook afdelingshoofd is.

Spataders verwijderen Antwerpen

Spataders verwijderen Limburg: hetzelfde adres

Bent u op zoek naar een vaatheelkundig specialist spataders verwijderen in Limburg? Mol ligt vlak bij de grens met de provincie Limburg. Het spreekt dus voor zich dat veel patiënten van Dokter Tom Berghmans uit deze regio komen. Alle behandelingen worden wel steeds uitgevoerd in Mol, hetzij in het AZ, hetzij in zijn eigen thuispraktijk.

Meer informatie over uw specialist spataders verwijderen voor Antwerpen & Limburg vindt u bij onze behandelingen.

U kan een afspraak per telefoon of online afspraak maken bij vaatspecialist Dokter Tom Berghmans in AZ Mol of in de privé praktijk te Mol.