Vaatspecialist Dokter Tom Berghmans


Dokter Tom Berghmans is als vaatspecialist opgeleid in Algemene Heelkunde en Vaatheelkunde via het Leuvense netwerk. Ervaring als vaatspecialist wordt oa. opgedaan in UZ Leuven, Lier, Bonheiden en Sint-Truiden. In 2005 wordt hij door AZ Mol gevraagd om de dienst Vaatheelkunde uit te bouwen.

Al direct van in het begin worden de nieuwste en meest innoverende technieken als vaatspecialist toegepast, met speciale interesse voor arteriële endovasculaire technieken. De erkenning voor endovasculaire broekgreffen EVAR volgt snel. In 2006 wordt al gestart met de endovasculaire lasertechnieken voor spataderlijden. De basis longchirurgie wordt ook stelselmatig uitgebouwd.

Tot op heden blijft state of the art vasculaire chirurgie een prioriteit.

Vaatspecialist in HH Ziekenhuis te Mol en eigen praktijk voor vaatheelkunde en spataders

Vaatspecialist Dr. Tom Berghmans

Dokter Tom Berghmans

Vaatspecialist Dokter Tom Berghmans doorloopt zijn opleiding Algemene Heelkunde en Vaatheelkunde via het Leuvense netwerk. Ervaring wordt opgedaan in enkele grote perifere centra en UZ Leuven.

In 2005 wordt hij gevraagd in Mol een volwaardige dienst Vaatheelkunde uit te bouwen. Van in het begin worden de nieuwste veneuze technieken zoals endoveneuze laseringrepen toegepast, en wordt een volwaardige endovasculaire kliniek uitgebouwd (percutane ingrepen met ballondilataties, stenting, EVAR, …). Ook is er expertise in het domein van de klassieke slagaderingrepen en basis longchirurgie.

Momenteel is hij Afdelingshoofd Vaatheelkunde in het Heilig Hartziekenhuis te Mol.

An Stevens

An Stevens

An heeft eerst een diploma Regentaat behaald in het H.Hart Instituut te Heverlee, en daarna nog een bijkomend diploma A1 Verpleegkunde in het Sint Elisabeth Instituut te Leuven.

Ze heeft les gegeven en is stagebegeleidster geweest in verzorgings-georiënteerde richtingen hoger secundair onderwijs in het Instituut van de Voorzienigheid te Herentals. Sinds enkele jaren werkt zij voltijds als privé verpleegkundige bij vaatspecialist Dokter Berghmans en zorgt zij voor de eerste opvang van problemen, planning, en assisteert waar nodig op de raadpleging.

Praktijk