Een afspraak maken


Raadplegingen

U vindt de ingang van de raadpleging in de Gasstraat 83 te Mol (goudkleurige naamplaat naast de buitendeur). U kan aanbellen in de hal (voorlaatste bel onderaan). U hoort de zoemer van het deurslot en U komt binnen. U gaat in de trappenhal dadelijk rechts en U komt de praktijk binnen. U wacht in de wachtzaal rechts tot U wordt ontvangen.

Tarieven

De vaatchirurgen zijn niet geconventioneerd. De tarieven waar toepasbaar zijn dezelfde als deze in het ziekenhuis. U krijgt na de consultatie een getuigschrift voor verstrekte hulp mee voor uw mutualiteit. U betaalt liefst met Bancontact of Visa, als dit niet mogelijk is dan cash. Rekeningen worden niet opgestuurd en niet via derdebetalersysteem verrekend.

Algemene voorwaarden

U bent tijdig op de consultatie. Als U te laat bent, wordt U alleen gezien als dit organisatorisch nog mogelijk is, anders gelden dezelfde regels (zie hieronder) als bij niet nakomen van een afspraak.

U probeert de inkomhallen net te houden, en U respecteert de huisvrede van het appartementsgebouw. Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes rookvrij.

U brengt uw paspoort mee om te laten inlezen in uw medisch dossier. Als U een afspraak niet kan nakomen, kan U deze tot 24h voordien wijzigen. U belt +32 496 705 706 hiervoor.

Bij niet nakomen van de afspraak wordt een schadeloosstelling aangerekend en krijgt U een rekening van 25 euro opgestuurd welke U binnen de 15 dagen stort op het meegedeeld rekeningnummer met vermelding van uw naam en de datum van de niet nagekomen afspraak.

Boeken van een consultatie is instemmen met de Algemene Voorwaarden.