Niet chirurgischehuidverbetering

Bij Asthetiek te Mol specialiseren we ons in de niet chirurgische huidverbetering. Onze procedures zijn ontworpen om de jeugdigheid te herstellen zonder de risico’s van chirurgie. Ontdek hoe onze geavanceerde technieken zoals HIFU en CFU laserbehandelingen u kunnen bijstaan. Uw huidverzorgingsdoelen bereiken zonder ingreep is nu mogelijk.

Niet chirurgische huidverbetering

Asthetiek

Innovatieve therapieën voor huidverjonging

Het centrum Asthetiek biedt state-of-the-art Niet-chirurgische verjonging en verstrakking van gelaat & lichaam die gericht zijn op effectieve resultaten zonder operatie. Door gebruik te maken van HIFU en CFU lasertechnologieën, pakken we tekenen van huidveroudering bij de kern aan. Deze technieken verstrakken en verjongen de huid door het stimuleren van collageenproductie.

Niet-chirurgische lifting en contourverbetering

Ervaar de voordelen van onze niet-chirurgische facelift en body contouring procedures die richten op gelaat, hals, decolleté, en lichaam. Specifieke problemen zoals rimpels rond de ogen, op de wangen en de nasolabiale zone worden effectief aangepakt. Ook de verstrakking van de bovenarmen, dijen en buik is mogelijk zonder invasieve ingrepen.

Voor- en nadelen van HIFU CFU laserbehandelingen

Voordelen van niet-chirurgische huidverjonging

  • Minimale hersteltijd: Een van de grootste voordelen van niet-chirurgische behandelingen is de minimale downtime. Patiënten kunnen hun normale activiteiten vaak direct na de behandeling voortzetten.
  • Veiligheid: Niet-chirurgische procedures verminderen het risico op complicaties die kunnen voorkomen bij chirurgische ingrepen. Deze behandelingen zijn een veilige optie voor diegenen die chirurgie willen vermijden.

Nadelen van niet-chirurgische huidverjonging

  • Meerdere sessies noodzakelijk: Voor optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelsessies nodig. Dit kan als nadeel worden ervaren in vergelijking met sommige chirurgische alternatieven die onmiddellijke resultaten bieden.
  • Tijdelijke resultaten: Hoewel effectief, kunnen de resultaten van niet-chirurgische behandelingen minder langdurig zijn dan die van chirurgische procedures, en onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn.

U kan een afspraak maken bij Asthetiek voor een adviesgesprek!